Geodata

Onze datasets bieden een uitstekende basis om uw eigen gegevens in kaart te brengen. Visualiseer uw data op een ruimtelijk en inzichtelijke manier met de geografie van postcodes, adressen of gebouwen. De datasets zijn bij uitstek geschikt om zelf geografische analyses uit te voeren.

We leveren de bestanden in alle gangbare formaten. U kunt de geo-informatie effectief gebruiken in Excel en in GIS-applicaties. Ook in diverse online kaarttoepassingen kunt ermee uit de voeten. Beschikt u niet over de juiste applicaties, dan ondersteunen we u hier graag bij. Ook met uw vragen over bijvoorbeeld bestandsconversie of transformatie van coördinaten­stelsels kunt u altijd bij ons terecht.

De datasets met adres- en gebouwinformatie bevatten nauwkeurige plaatsbepaling en bovendien de contouren en kenmerken per gebouw of dakvlak. Deze informatie is leverbaar in zowel vlakken- of puntenbestanden, afhankelijk van de gewenste toepassing. Daarnaast leveren we specifieke geografische bestanden met bijvoorbeeld hoogte-informatie en de geschiktheid van daken voor zonnepanelen.

Bekijk hier al onze geodata-producten of informeer naar de mogelijkheden voor uw toepassing.

Terug